餐厅: 元気寿司
资讯:

𠮶日屋企人谂住同我提早庆祝生日,所以去咗食寿司🍣🍣庆祝🎊。一坐低冇几耐,我哋就本来想一人叫一碗「三文鱼头汤」饮,点知碗汤叫咗好耐都未到,跟住我哋就叫人吹单,点知吹完之后,我哋碗汤出嚟嘅时候每碗都系得三分一碗,入面又冇乜三文鱼,所以我哋就叫咗个职员埋嚟,问佢点解揾汤咁细碗,因为之前去过其他分店都唔系咁样嘅。 点知佢话因为啲三文鱼汤卖晒㖞!(咁都得……)啲炸虾一啲都唔热,又唔脆,好似整定喺度摆咗好耐。寿司饭一咬就散。三文鱼完全唔够冻。面头紫菜林嘅,入面吞拿鱼完全唔冻。赤贝一啲都唔冻。味道还可以。紫菜唔脆螺肉还可以。
𠮶日屋企人谂住同我提早庆祝生日,所以去咗食寿司🍣🍣庆祝🎊。
点知佢话因为啲三文鱼汤卖晒㖞!(咁都得……

炸虾卷

啲炸虾一啲都唔热,又唔脆,好似整定喺度摆咗好耐。
加州小卷

寿司饭一咬就散。
蒲烧鳗鱼寿司

三文鱼寿司

三文鱼完全唔够冻。
铁火卷

面头紫菜林嘅,入面吞拿鱼完全唔冻。
赤贝寿司

赤贝一啲都唔冻。
炙烧牛油熟带子

味道还可以。