2022-05-15
本来听闻间餐厅d野几好食,环境又特别,就光顾一下,到场都几好,落单时个接待呀姨好似咩都唔识咁,落单揾来揾去,一d都唔熟,算啦,当佢新员工。之后,拎餐要自己拎,叫左2个餐1小食,要我行4次,1次系叫我出去拎1杯野饮,唔讲以为我自己系侍应。到食品,我老婆之前来过食麻辣三丝冷面,佢话面底转左菠菜面,辣酱变左分开放,仲要唔系之前d麻辣酱,好似变左豆瓣酱,完全唔好食。鸭肉鸭血面线,鸭肉得2旧块烟鸭胸,鸭血就唔弹牙仲有好多气泡洞。香蒜蛋饼蛋饼入面果条肠本来以为系台湾肠,但食落去同腊肠冇分别,同埋一d蒜味都冇。仲有饮品,鲜芋拿铁,系同芋头冲粉冲既,d芋边到鲜?仲有好普通既咸柠七,跟餐$10杯,份量一罐七起都唔够,旧咸柠直接放杯,冇切,冇工具比,我用筷子叉住咬开吉,冰又少,七起室温,第一次系餐厅饮到唔冻既汽水,超难饮。整体来讲,除左环境设计外,冇样野得,唔会再食。
整体来讲,除左环境设计外,冇样野得,唔会再食。