2024-08-21
2026 浏览
经过大围新商场围方行吓,同屋企人试左美中鸭子,呢啲餐厅明显多啲人去,可以试多啲菜式。主要系食佢最出名个只美中鸭子北京填鸭 $388Um 味道不过不失,之前食过尖沙咀六公馆会好食啲🫡皮肉分离,呢间唔会喺你面前切🦆出面玻璃窗可以见到厨房工作情况都啖啖肉,不过鸭块皮食到我成嘴油🙂块皮大家见到啦晶莹剔透透咗我只手,好似块糯米糍🤞想饮啖茶食吓鸭,过下口隐都OK嘅。水煮鱼片 $ 268颜色几好睇,唔会辣到流晒鼻涕,都有好多旧鱼👍🏻葱爆牛肉 $138似大排档嘅感觉,洋葱爆得好香,牛肉肉都香口嘅腍琳琳地,但系唔会过分腍,送个白饭都可以小笼包六只 $88个个都会点小笼包,皮真系整得好晶莹剔透好薄,但系又唔会穿食落去都满足孜然炸豆腐 $88一睇就知整得好脆口都好有豆腐味,热辣辣好窝心金腿鲜菌炒饭 $108 个饭简单得来,好香口,好新鲜,粒粒分明咸菜 $48咸菜系咪好家乡好特别呢? 几过瘾食到依度都系去到中间饱肚,点返个咸菜醒醒胃醉鸡 $98醉鸡又系必点👍🏻 可能系好好食呀,太少啦😔仲想再食豆沙窝饼 $68出面买豆沙窝饼都好贵,呢个价钱都合理窝饼收油收得好,豆沙都足够热辣辣好正红葱头拌海蜇头 $98啲海蜇白
主要系食佢最出名个只美中鸭子
北京填鸭 $388
出面玻璃窗可以见到厨房工作情况
想饮啖茶食吓鸭,过下口隐都OK嘅。
水煮鱼片 $ 268
颜色几好睇,唔会辣到流晒鼻涕,都有好多旧鱼👍🏻
葱爆牛肉 $138
小笼包六只 $88
孜然炸豆腐 $88
一睇就知整得好脆口都好有豆腐味,热辣辣好窝心
金腿鲜菌炒饭 $108
个饭简单得来,好香口,好新鲜,粒粒分明
咸菜 $48
醉鸡 $98
醉鸡又系必点👍🏻 可能系好好食呀,太少啦😔
仲想再食
豆沙窝饼 $68
出面买豆沙窝饼都好贵,呢个价钱都合理
窝饼收油收得好,豆沙都足够热辣辣好正
红葱头拌海蜇头 $98
啲海蜇白雪雪😁连埋啲青瓜丝红菜头酱料食都好食