2024-12-25
三宝饭,扎肉x2 鸡翼x2 猪扒x2,𠮶两块猪扒,仲要全部系骨位肉都冇旧。如果两只炸鸡翼完全炸到失败,厨房非常之Hea ,两只鸡翼全部炸唔熟,全部出晒血水。真系犀利冇样嘢系好。同店员反映之后,完全感觉唔到店员有任何悔意嘅态度。对于两只炸鸡翼成功地炸到咁失败,炸到出晒血水炸到未熟都够胆拎出嚟俾人食,店员仲理直气壮👍🏿睇嚟好自豪?觉得炸两只半成熟嘅鸡翼系咪好叻?道歉都冇,毫无悔意毫无想改善嘅感觉。呢啲咁嘅质素都够胆卖出街。反映完俾佢之后仲要白鸽眼,睇清楚你哋鸡翼炸成点啦。全部出晒血水,熟都未熟就咁Hea拎出嚟俾人。真系当人水鱼,呢间真系请我都唔食啊。店员态度非常之恶劣,越南语角应该系全鲗鱼涌最差嘅餐厅。下次都系食隔篱间安南同埋大叻。起码质素有保证店员又好好多呢间真系白鸽眼。再重申一次鲗鱼涌要食越南嘢,麻烦去隔离安南或者大叻。你依家真系食骨头骨尾加鸡肉刺身。