餐厅: 意樂餐廳 (麗港城商場)
资讯:

意乐其实篇铺港九新界,相信好多人都食过。不过如果你未食过,咁我话俾你听其实佢系有人serve你嘅快餐。主打意大利菜但系都好多香港茶记style嘅菜式。今日经过发现已经开咗,有张poster, 新开张优惠30几蚊一个饭,仲平过麦当劳,真系好抵。我呢个一切以平行先嘅人,立即去试。但系当时正值下午茶时间,又唔想食一个饭咁饱,咁我就叫咗佢个水牛城鸡翼下午茶。疫情关系我今次系外卖,堂食见到啲位都唔少,不过有啲窄,同埋个櫈背系硬木,相信唔系预你坐好耐。我睇餐牌见到佢水牛城鸡翼有四只,但系呢个得三只唔知系咪因为下午茶餐所以少一只,佢似系一只正常炸鸡翼再加返水牛城汁,炸粉有啲厚,唔似美国style。唔推荐外卖柠茶入边冇柠檬,不过有柠味,可能佢将柠檬肉打碎捞左落茶入边。新开张人流比较多,今次外卖等左15分钟。暂时未有网上点餐平台可以网上点餐,不过见佢有poster话可以打电话order,所以我就将佢餐牌同电话Number upload埋。大家可以电话order完再去拎。疫情期间外卖有九折,不过唔可以同新开张嘅优惠同时使用。而且会收返你$1盒钱,大家自己衡量

水牛城鸡翼

外卖自取