2024-12-28 613 浏览
呢间餐厅每逢食饭时间都好多人,我同朋友都抱好大期待黎食。我地两个人叫左一碗生牛肉金边粉$78同一个安南鸡清汤粉$108。.卖相黎到劲hea, 三块牛肉加一旧萝卜同一啲葱,粉就多。先饮一啖汤,系味精汤,完全冇味,隔离枱个呀婶都问侍应拎胡椒粉,表示个汤淡。牛肉明明系岩岩渌熟,但肉质劲孩,大块有咩用?食完有渣都系要lur出来。另外比嘅青柠/辣椒/芽菜系捞乱晒比你,我唔想食辣但拣左出来啲芽菜都系辣嘅,一啲诚意都冇。.我朋友拣嘅鸡清汤粉都食到劲嬲,鸡肉劲孩,大佬旺角$6x 海南鸡都滑过佢,仲要未切好,啲肉松散,痴埋一旧,完全唔知点食,姜蓉冇乜味,其他酱正常。$108 嘅话个鸡嘅份量系劲少,个汤都系味精汤底,汤粉真系得鸡同粉,冇乜其他料。完全唔明点解咁多人食。.埋单计埋加一$205,绝对系唔值。除左服务殷勤之外,黎呢间餐厅食嘢绝对系浪费金钱。大家睇路。