2022-12-27
两三知己约食饭,最好就系约大家都方便既旺角利奥坊,继上次食完串烧后又想返 兜,所以今次都系揾d咁上下野黎食🤪 好在黎到唔使等好耐位,呢度好搞笑,佢地有提供纸巾比客人,但系系吊系上面,呢d系咪叫系特色呢😂 同上次去个间一样,呢度都系有个座可以座热d食物架😆,定系而家d烧烤店都系咁🤔不过我都觉得系几好既一样野黎😇 叫左好多,都唔全部讲啦。重点推介烤生蚝同烤大扇贝,份量大大件,尤其系烤扇贝,好鲜甜之余更加之系好juicy 😋。 我呢个碳水化合物怪,当然要叫d碳水化合物黎食啦😆好在有个拌一丁可以叫,点知黎到仲有芝士系面,实在系惊喜😃。跟住就系烧烤必叫既烤韭菜同烤茄子,韭菜烤得刚好,没有过㶶,加上上面晒既配粉,很香口🤤烤茄子系另一个飞佛,都好在这间也弄得不错,茄子弄得很冧,很易分开来吃,同时也没有烤得很干,吃落去很饱满,很满足😋 其他也不多讲,总体尚算不错🤗
其他也不多讲,总体尚算不错🤗
烤生蚝
烤扇贝