2022-10-24 84 浏览
琴日老公生日,谂左好耐要去边度食,咁啱见到呢间铜锣湾既Mr.kanso几特别,有得饮返杯之余,仲竟然系用罐头食物黎做主题,我当然要去试下佢!😋🤣我地一共叫左2个主食、2个小食同1款酒,真系食到劲饱!😚🤭主食叫左洋风橄榄油鸡蒜片意粉同黑豚软骨酱油炒饭,两款都煮得好香浓,我特别钟意个炒饭,酱油汁甜甜地,再配埋豚肉既肉汁,全部汁包住个饭,令每一啖都好浓郁,好香酱油同豚肉既味,黑豚软骨都煮得好淋,伴太阳㶶边蛋,成个组合好正😚 小食就叫左烤鸡配番薯条同帆立贝脆饼,烤鸡好嫩滑,脆卜卜,番薯条都炸得好脆,唔会厚粉👍😋帆立贝大大粒,配埋脆饼好有层次,唔会抢走帆立贝既鲜味,我地叫左三粒米Sake呢款酒配埋小食一齐食,一流!