2016-03-16 256 浏览
今日喺我同Kenny相识嘅第999日,咁值得纪念嘅日子,梗喺要一齐出嚟celebrate下啦~~~成晚流流长,Kenny话想去啲比较quiet而且野食又够精致嘅地方,所以我就带佢嚟mini啦!!一坐低觉得有啲颈渴添,我地就点咗呢款Einstein,佢嘅颜色真系好靓,而且好似宝石一样咁蓝,再加翻少少冰块,慢慢少少咁品尝一番,真系好有style啊~~,而且味道清淡,好香!!BIG Clams其实就系啲蚬配上香味非常浓郁嘅cheese浓汤,再加上一两旧法式餐包一齐食,蚬肉都算几多,而且蚬肉入面嘅cheese味非常丰满,可能系因为有面包送住嚟食,口感甜而不腻。我个人呢就特别钟意呢个叫Drink Mud嘅,佢嘅外表真系好似食紧啲mud咁,卖相真系好似!!而且食落去嘅口感都唔差,系浓浓嘅chocolate香味!!嚟club又点可以少得去啤一啤呢!!Oraanic Honey就最啱同自己最爱最爱嘅honey一齐饮啦,唔使太多,少少就已经可以感受到对方嘅浓情蜜意!!~
2016-03-09