2022-08-17
👫今次见到呢间餐厅有个2人餐咁抵食🥳个餐唔洗$300就有齐餐汤🥣沙律🥗主菜🐃🦐意粉🍝同饮品🍹真系超吸引呀🥳🥳「两个人的幸福 」$288👫🌈努力:沙律+餐汤🥗沙律新鲜配埋热辣辣嘅忌廉餐汤🥳我好钟意饮餐汤嘅时候食一片小多士🍞若果呢个咁抵食嘅二人餐都可以加多一小片多士咁就perfect喇😋🌈浪漫:明太子软壳蟹忌廉意粉上枱嘅时候俾佢个软壳蟹嘅presentation吸引咗😍软壳蟹份量都唔少👍口感够脆口🔥够晒两个人食呀👍🌈快乐:🐂美国IBP牛膈肌150g🔥呢个牛肉超嫰滑呀🐃连埋个石烧板上枱🪨够晒热辣辣呀🥳🦐原只野生芝士虎虾🔥充满芝士嘅原只虎虾🦐超惹味呢🥳🌈甜蜜🧊是日雪花冰🥳超惊喜嘅雪花冰呀🧊呀❤️除咗有好细致又靓嘅雪❄️周边仲有彩色嘅水果味猪猪添🥳口感好fresh呢😍▫️👫Mocktail:两款颜色又靓又好味😋🍹 Honeymoon $38 (跟餐减咗$10)🍹 Shirley Temple $38 (跟餐减咗$10)
「两个人的幸福 」$288👫
🔥充满芝士嘅原只虎虾🦐超惹味呢🥳
🌈甜蜜
🧊是日雪花冰
▫️👫Mocktail:两款颜色又靓又好味😋
🍹 Honeymoon $38 (跟餐减咗$10)