又系两个女人既组合食饭谈心去,今次拣餐厅既工作就交左比朋友,佢就系旺角拣左呢间孖啡cafe,地点都算方便,油麻地站行5分钟就到。佢位置一个商业大厦既全层,咁岩lift坏了...好在行楼梯都只系3/F😂 我地7点都未到就上到去,时间仲早店内无咩人,店员安排我地坐窗边。餐厅干干净净系舒服既,佢有两边,另一边就多d大枱。野食既选择因为开左无耐既关系唔算多,都系d大路野实有一款岩大家心水🤗食物款式少,但Drink menu就好齐好多选择😍 应该都系预客人上黎饮野倾计玩下board games。女人食饭唔少得既当然就系salad🥗啦,份量都算几多几大碟,偏多酱捞得都好匀,唔中意多酱既朋友记得要叫少酱喔!菜都新鲜既,面包糠唔系炸到好脆会觉得好热气个种。两个女人... 都算嗌左几多野下哈哈!叫左个三文鱼天使面🍝🐟 意粉好多汁,忌廉汁都几浓,佢算好多烟三文鱼,仲有我最中意既菇菌😍 仲叫左个黑松露薯条🍟🤤 唔系炸到脆卜卜既个种薯条,系中间会软软地林林地既个只,黑松露份量足够食薯条食到最尾👏🏻 两个女人都开始养生了,竟然唔叫smoothies叫热花茶🌹🌷💐🍇🍓☕️ 一壶系蓝莓花茶,一壶系红莓花茶。唔甜无落糖

餐厅干干净净系舒服既,佢有两边,另一边就多d大枱。

Dinner  set  -  ceaser  salad

两个女人都开始养生了,竟然唔叫smoothies叫热花茶🌹🌷💐🍇🍓☕️ 一壶系蓝莓花茶,一壶系红莓花茶。唔甜无落糖的☺️ 不过要浸耐d先会出味d,味道有蓝莓既果香同甜味,唔错💙
花茶

总结系,以楼上cafe黎讲,佢既食物同饮品质素都唔错,餐厅环境都算靓,好岩两个人静静地倾下计catch up下。想一班人玩下games就可以坐另一边,都系一个唔错既选择😍

2018-03-19
Dinner  set  -  ceaser  salad