2015-11-18
今日收工,饿到快顶唔顺,于是去左哩度食个下午茶。入到门口,总共有5个员工,企系收银处倾计,而客人只有一枱。我睇左一阵餐牌,跟住就系收银处买左个Honey ham and pineapple Toastie,饮热朱古力,之后该名员工就俾左张单同牌我。等左一阵,帮我收钱既员工叫左一声*喂,拎得啦!*我无理会佢,转个头佢再大声啲讲多一次*喂,啲野食拎得啦!*个一下我真系哑左,原来佢系叫我自己拎野食。系客人唔多,员工充足到可以企哂系度倾计既时候,佢竟然选择喂佢既客人,叫佢地自己拎野食,态度十分差劣。我唔介意自己拎野食,好似self service,但并唔系受到哩种态度既对待!而系食物方面,味道同普通系屋企整既三文治无咩分别,而本身只为医肚,所以期望亦不大。但杯热朱古力实在太差,我去过太古城个间饮过,热朱古力好热,朱古力味好重,相反哩间,一啲都唔热,只饮到水既味道,得好小既朱古力味,非常失望。服务太差,系员工充足,客人小量既情况下,用一啲咁既态度对待客人,非常差劣。另外系食品同饮料上,我相信需要改量,饮品味道不够,比麦XX还要差。我相信我会去返太古城个间,都不会再黎哩间。
入到门口,总共有5个员工,企系收银处倾计,而客人只有一枱。
我相信我会去返太古城个间,都不会再黎哩间。