2011-10-27 2 浏览
今晚11点几朋友想找个吃饭的地方,而我就想找个吃甜品的地方,点算好??如果大家都有这样的烦恼,我可以介绍你来这间一来到,朋友立即就点了这里的招牌咖喱饭"金牌咖喱薯仔牛腩饭",牛腩要咗瘦腩+一杯咸柠七,咁我又有少少口痕,就点了一个"自家制香煎墨鱼饼",等咗一阵就立即有得食,这里的咖喱都几有保证的,不过对我来说很辣,所以都不会点咸柠七,底有半旧唔知青柠定黄柠的物体+整杯冰+雪碧,唔知点解饮落得咸七味,个柠"督"极都无柠味再过一阵"自家制香煎墨鱼饼"也到了,给了一点泰式甜酸酱来点,入口都几弹牙不过无乜墨鱼味到最后就叫我的甜品了,一直以来都钟情这里的芒果布甸和芒果糕,不过今日卖晒,问个侍应仲有乜野拣,佢话得番红豆糕,就当试新野就要咗3件(因为10蚊3件),好快就来到了,就吃第一旧啦,都几好吃,内里的红豆普通多加上是实的,唔算好"淋",有咬口,椰汁几香,食完见到第2台有人想叫甜品,另一个侍应竟然答了,仲有一件雪耳糕!!!!!!!(点解我叫冇得拣??),唉...........算我无口福无得试啦

金牌咖喱薯仔牛腩饭,7.5分
这里的咖喱都几有保证的,不过对我来说很辣,所以都不会点
咸柠七,5分
自家制香煎墨鱼饼,6.5分
椰汁红豆糕,7分
??),唉...........算我无口福无得试啦
2011-10-14
$45 (宵夜)
金牌咖喱薯仔牛腩饭,7.5分
椰汁红豆糕,7分