2019-09-23
麻辣派 (旺角)HKD 199 海鲜大咖套餐👉🏻六款海鲜 (海鲜系师傅当日系街市选购所以每日提供嘅海鲜都会有唔同)+指定配菜(如豆卜,白萝卜,金针菇+自助小食(有腌制青瓜,木耳,银耳)饮品一支另外加HKD 68 可以升级到食3个钟头 火锅配料任食+啤酒饮品任饮火锅配料唔太吸引(我地无食到,建议:可以唔洗升级, 如果觉得海鲜大咖套餐唔够饱嘅话可以拣升级)另外,可以选择口味,汤底同麻辣程度口味有蒜茸,冬荫功汤底有红油麻辣,滋补药膳,马拉沙嗲麻辣的程度如:小,中,大我地食果日的6款海鲜有鲍鱼,带子,花甲 ,虾, 蟹 ,鱿鱼 。海鲜(卖相吾错,但份量吾算多。蟹,鲍鱼同扇贝系配返每人一只,虾6只,花甲15只到,鱿鱼圈10旧到)鲍鱼,虾,带子,鱿鱼都算新鲜。花甲都唔会有沙我地拣左冬荫功口味同马拉沙嗲汤底汤底:冬荫功汤加埋海鲜煮一阵系几鲜甜,沙嗲汤有少少麻辣味👍🏻环境方面,有中国特色,灯光比较暗。人流黎讲,果晚得4-5台客,坐得比较舒服。而服务既话,服务员态度不错。
饮品一支
另外加HKD 68 可以升级到食3个钟头
火锅配料任食+啤酒饮品任饮
另外,可以选择口味,汤底同麻辣程度
口味有蒜茸,冬荫功
汤底有红油麻辣,滋补药膳,马拉沙嗲
麻辣的程度如:小,中,大
我地拣左冬荫功口味同马拉沙嗲汤底