琴日系劳动节终于有得放假🔥就出咗去觅食👭今次来到荃湾既White House Cafe呢间Cafe有两层,楼上果层有个好靓既影相区可以打卡之前睇ig post见到有人系果个位求婚好浪漫😍今日我地就食咗个香蒜芫茜什菌炒意粉$59😋真心大大碟好抵食🤩如果钟意食芫茜既人一定要试下🌿因为佢既芫茜味真系好浓好香,同啲蒜味好夹😁小编未食过芫茜意粉所以觉得非常得别😜另外我地叫咗个韩式泡菜烟肉炒意粉$69呢一碟个汁系非常够味而且够辣,唔似平时啲店剩系啲泡菜辣但系个汁就无泡菜味🤔钟意食辣既人可以试试🤣最后我地叫咗个北海道芝士南瓜波$68🎃食落去系甜既,好岩做饭后甜品,出面果层南瓜蓉炸得好脆,入面系芝士都几邪恶😈不过如果芝士味可以浓啲就好啦🧀
呢间Cafe有两层,楼上果层有个好靓既影相区可以打卡