中午未到12点,就快入去食午餐,平时12点几就会好多人要攞筹排大队。叫咗个午餐盐酥鸡便当套餐,加埋一杯柠檬四季茶,50几蚊,咁嘅质素确实好抵食㗎。话咁快盐酥鸡套餐到,同以前一样,鸡粒粉薄炸得十分松化,非常之热非常之入味非常之好食。白饭上淋上台湾肉燥,味道唔系太咸而且肉操份量十足,真系值得赞。今日台湾老板娘唔喺度,我见两位女士喺度负责楼面,其中一位年轻嘅同埋一位中年嘅交谈态度好有问题, 服务行业其中一个大忌就系喺在楼面讲粗口,我亲耳听到个中年女士出入厨房里面讲咗三次粗口其行为令人侧目,食物质素好亦需要服务人员嘅配合才能成为一间优质嘅食店。希望台湾老板娘能够多加注意职员操守多加检讨改正。作为一个服务员系唔应该讲粗口嘅,何况身为位女性,请检点一下🙏🏻

2021-11-17