2021-12-20 28 浏览
食完个快饭好似唔系好满足,奖励自己饮番杯嘢,广告牌上的恋恋草苺好吸引,有果茶和优格之分,谂住果茶应该健康啲,要左大杯加芝士奶盖($45),话明真鲜果系列,真系好有草苺味道,不论是闻或饮都好士多啤梨,当然唔会酸啦!即使加芝士奶盖都唔会抢左个味,系质地厚咗,同本身果茶两个层次,沟埋饮都唔错。另外我哋仲叫左杯「圆圆珍珠奶茶」(大$30),佢有分圆圆珍珠和黑糖波波两个系列,分别主要系前者用两款珍珠包括黄金珍珠和黑糖珍珠混制而成,而且只有圆圆珍珠系列先有大杯装,既然未试过黄金珍珠就试吓啦,饮嘅时候虽然好难睇到饮紧边只珍珠,不过食得出一只系烟银啲,一只就甜啲,相信烟银啲𠮶只就系黄金珍珠,我觉得咁样两沟又真系几好味㖞,而本身奶茶底都做得好唔错,又滑又唔会太甜👍🏻