2021-09-02
实在系用咗好多时间都谂唔到晏昼食乜好,见咁耐冇食谭仔,就求其食碗谭仔算😛😛见佢哋而家新出咗好多小食,鸡脚筋比较特别,但自己一个人,唔敢冒险叫嚟食,惊中伏😅😅另外有个炸酱捞米线,出面成日落雨湿湿,公司同商场冷气又大,我惊又唔冻又唔热嘅炸酱捞米会想呕,所以稳阵起见,我都系叫返碗普通热辣辣米线算。新出芫荽皮蛋鱼汤米线,见到隔离枱都叫咗两碗,但由于今日麻麻哋想食鱼,同埋都几怀念佢哋嘅辣汤,芫荽汤过几日再试。叫咗牛肉竹笙酸辣,小米。$44喺铜锣湾食个晏昼,价钱都算系平。碗汤唔算好多,最后比我饮晒咁滞。牛肉份量比较少,而且好硬….. 加上竹笙又冇乜味道,所以强烈建议大家至少要拣三种𩠌,如果唔系就好似我咁,成碗面好寡,去到最后就不停系咁食米线米线米线。谭仔有得储印花,但比较麻烦,要用佢哋个Apps,仲要消费够$60先至储得🤷🏻♂️🤷🏻♂️