2023-11-05 561 浏览
一间冰室 每个餐卖既价钱系当区都算系中上俾个份量 仲可以衰过d两𩠌饭 味道方面 真系食唔出有咩特别之处 其实出餐既时候 望住碟咁既饭点解仲可以觉得冇问题 迟黎既客 同一款野可以多成倍几份量 我都唔知咩玩法如果指有好几个客一整嗌 所以一次过炒 呢样我理解 但都唔系__街到 一碟饭既份量分几碟饭阿?70蚊个饭 碟饭一望厨余咁 细心数过 得4粒肉仔 我真系多__谢你 咁益我 难听d讲句 食个老麦几十蚊都冇咁嬲 再加上 如果碟饭份量 碟碟都咁少 最多以后唔食 冇必要特登打咁多字 但最谷气 系望到同一碟饭 隔离枱多自己碟饭唔系多少少 系多成倍以上 再望下自己碟饭 几粒肉 连旧肉都称唔上 俾著你系客 条气顺唔顺 间餐厅又好似觉得冇野先好野如果俾咁既价钱食厨余 建议大家行多几步 一半价钱食个两𩠌食 饱肚兼实惠
一间冰室 每个餐卖既价钱系当区都算系中上
间餐厅又好似觉得冇野先好野