2019-01-24 128 浏览
因为朋友钟意八哥,所以带佢黎呢间八哥主题餐厅潮圣😎座位间保留空间,食饭倾计时会有私隐度,唔错~先点小食,叫左脆炸洋葱圈$68炸得非常香脆可口,而且热呼呼令人食得过瘾!入面嘅洋葱圈淋身且充满水份,呢个夹埋一齐外脆内软嘅口感真系令人好想encore😋Parma ham香草酱意粉$148香草酱几香,夹埋意粉好配,亦唔会‘’漏‘’。意粉煮至al dente系我钟意嘅软硬度,唔错!不过Parma ham就焗至有点太干,有啲难咬要原块吞所以比较偏咸。如果可以切碎洒落意粉度相信更佳。盐烧三文鱼柳配柠檬牛油汁$198哗哗哗,呢个个presentation好靓,碟边仲有可可粉洒成嘅八哥图案,超可爱呢😍!!!个三文鱼柳煎至油香四溢,再沾上柠檬牛油汁,酸酸地又带牛油香气,超级正!我地系连所有配菜都食哂,呢个真心推荐!!!希望下次再多个人试埋佢个八哥蛋糕先,今晚食完呢啲已经饱到食唔到甜品喇,哈哈!

先点小食,叫左脆炸洋葱圈$68

Parma ham香草酱意粉$148