yeah!荃湾友有福啦🤩🤩 今次荃湾哩家分店系继屯门店后,第二家设有立食区既分店👍以后大家就可以一路食一路睇住啲牛角包包🥐新鲜出炉啦✌✌·♡ 海之恋店限定口味 · 伯爵黑钻一如既往,今次新店开慕都有限定口味🤤 可颂上面有住一粒粒吸睛既闪亮黑珍珠😍 配埋不可缺少既伯爵茶鲜奶油,感觉就好似饮紧珍珠奶茶咁🥤 简直系味觉同视觉既新享受❤·另外,今次加码推出三款全新口味🤩🤩 其中两款仲系以当造既🍓草莓做主打,大爱草莓既我真系睇见都流哂口水呀🤤🤤·☆ 全新口味 · 缤纷草莓🍓即时俾佢吸引左,一款非常夺目既可颂😍 招牌卡士达酱加入草莓,令卡士达味道更加香甜,食落仲闻到阵阵草莓香气💕 感觉好幸福呀😘😘·☆ 全新口味 · 草莓卡士达🍓此款个人更为喜欢😍 由甜甜既草莓加入淡奶🥛制成既卡士达,淡奶发挥神奇嘅作用, 中和左草莓嘅甜腻,使整个可颂既甜度恰到好处,食完都无咁有罪恶感😊·☆ 全新口味 · 浪花可可大家估唔估到浪花可可系乜嘢呢⁉️ 其实佢系阿华田口味,起初睇个样仲以为系朱古力,真系畀佢呃到😆 阿华田酱感觉非常顺滑,仲要唔会好甜,十分不错呢👍·🤗 新店开幕当然唔少得有新店优惠啦!由即日至2月1号,买满六个

♡ 海之恋店限定口味 · 伯爵黑钻

☆ 全新口味 · 缤纷草莓🍓

☆ 全新口味 · 草莓卡士达🍓

☆ 全新口味 · 浪花可可

🤗 新店开幕当然唔少得有新店优惠啦!由即日至2月1号,买满六个就有半价啦😍😍 千祈唔好错过,你地仲唔快啲去买!
2020-01-18
午餐