2024-05-15
我同屋企人一直都好钟意食嘅八木桥烧肉放题餐厅已经三周年喇🥰 佢哋推出咗三周年嘅套餐, 我哋又抽时间嚟咗旺角食😛 今次呢个套餐可以任食日本A4五品和牛、任食刺生级生蚝(熟食)、任食Haagen Dazs 雪糕同埋任饮Asahi啤酒添咖! 劲正呀😋 我哋朝早留定肚, lunchtime就拆餐劲!🥩 A4黑毛和牛呢度嘅A4黑毛和牛都有好多款, 我最钟意就系后腰肉、三角腩同和尚头, 佢哋油脂分布平均, 呈超靓嘅雪花状, 同时亦不失牛味, 烧起上嚟真系好香呀!🐚帆立贝我仲食咗好多帆立贝添, 佢大大只, 烧完都唔会缩水, 好饱满肥美!🧈 牛油金菇我食烧肉都钟意食吓金菇, 加埋牛油烧完又香又滋味! 🍻 Asahi套餐可以任饮Asahi, 我哋当然唔会客气, 一边食烧肉一边gur住饮啤酒, 爽呀~🈹 3周年套餐* 早3天经网上订座可享3周年限定优惠及升级至4小时用餐时间(星期五六日+$20)📍 八木桥日式烧肉旺角弥敦道700号T.O.P This is Our Place 4楼409A & 409 B号舖
🥩 A4黑毛和牛
🐚帆立贝
🧈 牛油金菇
我食烧肉都钟意食吓金菇, 加埋牛油烧完又香又滋味!
🍻 Asahi
(星期五六日+$20)
📍 八木桥日式烧肉