2011-12-21
平时Lunch 间中都会去呢间小店觉得唔错, 近排发现原来佢地有做 party到会, 咁岩公司圣诞又要叫到会, 就决定叫呢间试试佢!!公司十几人叫左:青口茄汁海中虾烟三文鱼炸鱼凯撒沙律炒杂菜芝士烟肉美国粗薯条炒牛柳粒卡邦尼意粉瑞士鸡翼食物准时送到, 青口同烟三文鱼劲新鲜, 青口唔韧够甜. 一阵就比人清晒!炸鱼真系要大赞! 原本以为细细块细细条果种, 点知原来系超大块! 仲以为送错左炸猪扒...仲要外脆内嫩, 又系一阵就比人清晒!牛柳粒好够味, 最重要系够"念"唔会韧, 意粉都好好味但我嫌佢唔够汁.唯一美中不足既系茄汁海中虾同芝士烟肉美国粗薯条, 送到黎唔够热, 不过落单时已经同我讲薯条既芝士送到黎会干, 但佢D 薯条真系好正, 所以照order, 好彩都仲好脆!下次叫到会应该再拣佢, 佢话到时可以再order 其他海鲜!生豪都有!
公司十几人叫左:
凯撒沙律
炒杂菜
芝士烟肉美国粗薯条
炒牛柳粒
卡邦尼意粉 瑞士鸡翼食物准时送到, 青口同烟三文鱼劲新鲜, 青口唔韧够甜. 一阵就比人清晒!