2014-06-10 5884 浏览
搬完office, settle好哂公司所有野, 老世飞左返佢家乡, 所以叫department head 请自已department 食饭, 经一轮投票, 我地3比2拣左黎和歌山, 今次公司请, 所以可以唔驶点睇价钱点野食.好彩黎之前, 我地一早订左位, 原来lunch都几多人, 未黎之前我已经谂定, 我想食鱼生刺身饭, 上次黎食时, 已经好想叫, 佢地鱼生饭有几款, 今次公司请, 我当然毫不客气咁叫左个” 日替海鲜丼” .鱼生饭黎到果刻, 真系好开心, 款色比我想像中黎得多款, 真系又想食, 又唔舍得食落口, 每款鱼生都好新鲜, 葱拖罗好好食, 海胆都好鲜甜, 如果海胆可以再多D份量就更好了, 因为我劲钟意食海胆. 真系一路食, 又开心又感动.另外记得叫左个季节野菜沙津 , 一碟有6款不同菜, 但分量少, 唔够分, 所以试唔哂6款, 不过佢卖相好别致, 好好食.还有点左炸鸡, 银雪鱼… 都唔太记得食左D咩, 但真系好食, 好满足~

2014-05-12
午餐