餐厅: 鳥團
资讯:

2022-05-21 858 浏览
平时带开饭既我 衬住今个礼拜六返工试下公司附近最近新开既泰式小店啦🤤佢主打系海南鸡饭同手撕鸡饭,同埋因为新张期间 佢售卖价系$30,系$30咋❗️❗️❗️重点系 佢一啲都唔劣食 仲好高质添😋依家咁既时势仲有呢个价既海南鸡配黄姜饭 仲可以去边度揾呀😍一坐低 老板娘见我手机无电,同我讲个位隔离有条线可以叉🙈真系好好人🥰落完单之后好快就有得食喇~佢啲鸡超嫩滑呀,同埋老板仲比左只鸡髀位我添呀(唔知系唔系比错左呢 哈哈🤣)因为平时鸡髀位系要加钱架🫣个饭有配埋食海南鸡必配既三色酱,同埋佢既饭唔系普通白饭,系黄姜饭,同埋佢既姜葱酱系偏绿色 唔同出面𠮶啲偏黄色,最初我觉得奇怪 但原来系老板娘亲手打磨架 劲有心机既老板同老板娘🙈👍🏼👍🏼👍🏼除左招牌海南鸡饭,佢仲有手撕鸡饭听闻都好好食😋下次我要试埋呢个饭同埋佢啲小食✌🏼呢个饭呢个价钱 咁好既质素 份量都仲要唔细,真心好良心价🥰我食紧𠮶阵仲见到好多人去买饭/买走半只鸡,证明佢系有品质保证架❗️❗️❗️
平时带开饭既我 衬住今个礼拜六返工
试下公司附近最近新开既泰式小店啦🤤