2024-11-27
2063 浏览
依间Hyatt 其实都食过好多次自助餐,起码咁耐都十次八次了🤣🤣(包括公司聚会或自费等)但啱啱近年先开始写食评,撞啱今日又有公司饭局,所以可以记下来😁 记得初初去嘅时候,真系感觉到有一点点的高级感同埋食物质素系好嘅,直到十几年后,菜式种种系少少下滑的…不过如果一大伙朋友,公司饭局果d 都可以食下,至少佢好坐,地区方便。今晚也是失望的,又唔系好差但绝对冇惊喜果只啰⋯⋯D 同事都话出面冇想食的带子,羊架,煎鹅肝,生蚝…. 只得主打龙虾(蒸),所以就个个排队攞….. 其他热分不值一提,都系果d 正常野,但都有好多甜野,ice cream (ok 👌) , cake, 豆腐花,榴连副产品…. 正正常常,但d cake 我冇食,但同事们话麻麻,我见佢地件件食一两啖🤣🤣🤣另外一赞d 员工几好礼貌,有笑容同好主动,包括埋有d chef…. 另外一坐低会有个煲( seafood ), 但即系又系将出面攞果d 食物group 埋🤣🤣