4天前 0 浏览
圣诞新年有好多gathering,一班人叫外卖到会就最方便,但系要揾有质素嘅到会就唔容易🙈。刚刚公司party食过一间「PNE Food✨」,真系非常有质素!佢哋嘅食品选择超级多,主菜、沙律、小食、甜品等等应有尽有,真系可以满足到不同口味嘅人。我哋点咗佢哋嘅多款食物,烟鸭胸、金菇肥牛卷、杂果沙律及炒饭等等,每一款都好味,特别系沙律,蔬菜水果新鲜,仲有好多唔同嘅配料,食落去口感层次好丰富😋。而且,佢哋嘅甜品亦有水准,比利时朱古力布朗尼浓郁得来唔会太腻,每个人都食得津津有味🍰。最重要系,佢哋嘅到会服务超级专业,准时送到,包装得好靓,连餐具都为我哋准备好,真系非常贴心✨。如果你哋都想搞聚会,绝对可以考虑「PNE Food」!

外卖送餐