2008-07-01 12 浏览
去完黄金顺路走黎食碗面, 我地去咗总店, 细细间, 不过, 唔多人, 二人叫了姜葱鹅肠面(老公主食), $17, 水饺面 (我既主食), 净南乳猪手(细), $30, 灼菜心(全走), $10! 先说枱上的酸萝卜....一啲都唔好食, 仲有啲苦涩! 然后先来猪手....好腍, 份量都几多, 再夹了条鹅肠...好爽脆, 一啲脂肪都无, 有啲好肥肠既就唔岩啦, 我既水饺有三大只, 猪肉, 虾都好新鲜, 夹埋木耳...够爽! 平时只食米粉既我....黎到呢度无理由唔叫面, 细细份, 唔知水准去到边, 但只知食落唔错, 唔难咬断, 最怕系太烟韧, 咬极都咬唔断! 菜既份量够, 且够腍! 整体都唔错, 唔可能时时帮衬, 偶然在这里买电脑附件...都可以再来一试!P.S. 楼面亚姐好有礼貌, 师夫整完碗面俾佢都会讲声 : 唔该!

南乳猪手
姜葱鹅肠面