2010-08-03
事关夜晚去睇演唱会,所以好早就食饭之前蔡澜好似介绍过,想食呢间好耐,咁岩近亚士厘道就去去喇大约六点去到,一个食客都无入到去,经理话仲可以叫午餐即刻望一望午餐大约四十几蚊一个餐叫左两个餐,羊肉卡巴,串烧鸡炒饭加钱饮芒果奶昔同咸奶昔再加钱要个细芝士薯条大约好似$135就试哂openrice食评推介既野食,哈哈一黎就两杯野饮芒果奶昔同咸奶昔味道好似乳酪咁,酸酸地,质地都几杰,好有芒果味至于咸奶昔,好特别!咸咸地乳酪,唔识形容,系好特别,但如果下次再黎都会叫,因为今次呢杯系男友饮的,我都系饮左几啖芝士薯条:酱汁颜色好colorful!!! D芝士真系拉到好长呀!!!拉极都唔断,都几阻住食架,味道少辣。羊肉卡巴(少辣):个皮少少脆,膻膻地既羊,正!少辣都有D辣。应该叫唔辣,因为好似全部都一样味咁....串烧鸡炒饭:鸡好似系鸡胸,有D鞋。D饭炒得够干身,一粒还一粒,D米系长长地添!好彩早左去,我地点完佢都收返哂D午餐牌lu~
之前蔡澜好似介绍过,想食呢间好耐,咁岩近亚士厘道就去去喇
大约六点去到,一个食客都无
入到去,经理话仲可以叫午餐
即刻望一望
午餐大约四十几蚊一个餐
叫左两个餐,羊肉卡巴,串烧鸡炒饭
加钱饮芒果奶昔同咸奶昔
再加钱要个细芝士薯条
大约好似$135就试哂openrice食评推介既野食,哈哈
一黎就两杯野饮
芒果奶昔同咸奶昔
味道好似乳酪咁,酸酸地,质地都几杰,好有芒果味
好彩早左去,我地点完佢都收返哂D午餐牌lu~