餐厅:To-Gather Cafe (旺角)地址:旺角洗衣街39-55号金鸡广场19楼15-17室一班friend最紧要系咩?紧系成日gather👬👭,happy together😆,eat together🍽,同play together🎯啦!一班人食饭要迎合到每个人嘅需要真系好困难🥺,同朋友庆生,揾左旺角一间cafe🍴,见到有party套餐真系几开心🥳,每人唔洗$150就可以食齐沙律🥗、五款小食🥟同两款主菜🍝,仲可以无限添饮特式饮品添🍶,同朋友食完野吹水玩游戏几个钟都唔成问题👍🏾,唔怕口渴无野饮款款食物都够哂大份😍,绝对系party size够哂每个人嘅食用份量,而且样样都系即叫即整,新鲜滚热辣🤩,够哂好味薯角🍟、春卷、饺子🥟、盐酥鸡🐥、咖哩角🥠,唔知你又钟意边款小食呢❓我最钟意就系春卷喇,因为系用素菜馅料制造🥕🥬,外皮脆内里系素食相对较为健康☺️,岩哂我呢啲为食又想健康嘅人Cafe四围仲有好多嘅装饰摆设🧩,岩哂打卡影相📸,仲有好多broadgames🎲可以同成班好友一齐玩
餐厅:To-Gather Cafe (旺角)
地址:旺角洗衣街39-55号金鸡广场19楼15-17室

2019-10-17