2024-06-24
呢间Cafe喺铜锣湾,以「度」为名:温度、深度、量度呢个经营理念值得大大力支持!小店不定期同唔同慈善机构合作,推出唔同嘅画展或者义卖行动,推动共融关爱社会,好有heart🫶🏻!环境以蓝绿色为主调,采光度足,放咗好多唔同嘅画作,满满嘅艺术氛围,都好适合假日嘅时候嚟叹杯靓啡☕️,chill一chill!-----------------------------🍳◖Classic All Day Breakfast◗ $138每次到Cafe必点嘅菜式,全日早餐有脆皮肠、烟肉、烟三文鱼同炒蛋,配上蘑菇同多士,够晒丰富又饱肚!🥨◖Mini Scone Duo◗ $52一份有两件英式松饼,切开佢搽上cream cheese,充满芝士同牛油香气,质感几松化~🍰◖纽约芝士蛋糕◗ $68芝士蛋糕质感软滑,会好甜,两个人share嚟食唔会觉得滞,啱啱好~🧊◖Americano◗ $42🍋◖Orange Coffee◗ $58橙汁咖啡用上洪都拉斯豆,底层系鲜橙汁,加上咖啡液,饮落大有少少甜味,几清新!🌟Encore指数:8.7/10
-----------------------------
🥨◖Mini Scone Duo◗ $52