2024-09-17
之前已经食过一次,价钱唔贵同埋味道几好,所以决定同老公再食多次😆炸虾球配沙律酱份量一啲都唔少,$78有10粒虾👍🏻外面炸到金黄酥脆,虾都几大只,鲜嫩多汁,完全唔油腻。搭配沙律酱,酸酸甜甜,非常开胃~蜜糖芥末猪胺扒我哋拣咗当日special, 有一大块猪胺扒,下面仲有啲薯菜垫底。猪肉烧得啱啱好,有少少肥肉,咬落去有肉汁流出。佢仲铺咗啲脆片喺面,食落更有口感。带子海胆意粉之前都系嗌呢个,因为好记得系好食嘅,所以今次返嚟都encore😋带子有事先煎香过,有薄薄一层焦香。海胆新鲜,捞埋落个意粉食就好滑溜~酱汁非常浓郁,个意粉好挂汁,食落好满足Tiramisu Soufflé 嚟得Butlery 一定要嗌佢个soufflé pancake 🥞 佢系我心目中香港疏乎里嘅三甲之一😍 完全做到好fluffy嘅感觉,重蛋味,加埋个咖啡糖浆,我同老公秒清!总括然而,呢度嘅食物价钱唔贵,有水准,而家staff嘅人手非常足够,好满意😝绝对会再嚟第三第四五次~
炸虾球配沙律酱
蜜糖芥末猪胺扒