2008-11-07
都已经去过三四次, 发觉招牌菜 - 牛扒都不是太出色, 今次就决定放弃牛扒, 吃其他dish~~~Lunch set的appetizer可拣salad bar / 烟三文鱼沙律 / mushroom soup, 不建议嗌salad bar, 虽很抵食, 不过会因此过量进食, 吃得太饱~~有包送, 但每次都系un, 唔脆既~!~! 要改善改善~!~!~推介***同事叫左个Bacon Burger - 说好味, 因为burger的肉是汉堡扒, 不是牛扒, 上次我去食牛扒burger, 虽然已经是5成熟,但件牛都几un~~~ 推介***芒果汁龙利柳配薯蓉; 这个我十分喜欢~~两片龙利柳夹著火腿芒果肉的馅料~~十分惊喜~~! 薯蓉很滑,份量都几大, 但最后都清碟, 比食牛扒更满足, 因为味道较好以及制作较有心思~!~! 其实呢我都几喜欢这里的环境~~因为有景睇, 几舒服~~~ 我觉得唔食扒, 食PASTA, RICE 或者系其他DISH 好似仲好D, 期望唔会有落差~~系消费比较高~~~