餐厅: 城中鴨子
资讯:

2021-11-11 1370 浏览
大部分人赶coupon到期前用 平日夜晚6点入座唔需要等位! 过多半个钟出面已经企满晒人~ 【北京填鸭 半份】$190冲住片皮鸭而来 结果有少少失望~ 觉得出面有唔少餐厅都平靓正! 虽然有皮脆 肉质都好嫩 但好可惜系鸭皮 只有8块 而且鸭皮张张都有折痕 一拎起已经穿晒!【鸭蛋煎蚵仔】$138好有台湾蚵仔煎感觉! 劲推荐! 蚵仔份量好足料! 不过就一定要趁热食 冻左就油到唔系太想食~ 【虫草花炒翡翠苗】$128几好食 又爽口 但系油得惊人 食完见到只碟底油多到可以再炒多几转~【鸡汤小云吞】$78鸡汤真系劲好饮 劲浓郁不过偏咸~ 虽然叫小云呑 但份量一啲都唔小! 8只之余 每只都好足料! 皮薄馅靓!【小笼包 6只】 $88虽然唔系专门食小笼包 但小笼包都好ok! 皮薄多汁 好满足!最后想赞下serve我地既待应 真系劲好服务~

【北京填鸭 半份】$190

【鸡汤小云吞】$78
鸡汤小云呑

【小笼包 6只】 $88
小笼包

最后想赞下serve我地既待应 真系劲好服务~
鸭蛋煎柯仔
虫草花炒翡翠苗