2024-02-09 669 浏览
好多年都冇入元朗,之前喺开心果关注组见到其奥嘅开心果脆糖好受关注😂,咁啱系农历新年前,即管就买返一堆糖同埋花生糖过新年😌🐻开心果脆糖🐻🍯🍯🍯🍯呢个要$80一盒,都几贵下,不过又真系几好食,开心果味好香,每一粒都用糖包住,好脆口,少少偏甜🐻白芝麻花生软糖🐻🍯🍯🍯🍯烟烟韧韧几好食,对我嚟讲唔算太甜,口感唔错🐻花生脆糖🐻🍯🍯🍯呢个我觉得比较普通,花生味几香,过年都可以买来食吓,几有气氛🐻凤凰卷🐻🍯🍯🍯🍯凤凰卷系我之后再翻兜咗两包,因为喺公司当零食啱晒🤣肉松都唔算少👍🏻配合紫菜好好食🐻原味蛋卷🐻🍯🍯🍯其实本身系想食咖啡味,不过断货,所以就试吓原味,蛋香都好香,不过其实都系一般蛋卷嘅味道,比较实净🐻话梅🐻🍯🍯🍯🍯呢个系我钟意嘅话梅,唔会太酸,又唔会太咸,食完会话好口干,喺公司当零食一流😍总评分:🍯🍯🍯🍯(4/5)

🐻开心果脆糖🐻🍯🍯🍯🍯

🐻白芝麻花生软糖🐻🍯🍯🍯🍯
烟烟韧韧几好食,对我嚟讲唔算太甜,口感唔错

🐻花生脆糖🐻🍯🍯🍯

🐻凤凰卷🐻🍯🍯🍯🍯

🐻原味蛋卷🐻🍯🍯🍯

🐻话梅🐻🍯🍯🍯🍯

总评分:🍯🍯🍯🍯(4/5)