今日黎到呢间红砖水泥墙既 𝚌𝚊𝚏𝚎虽然店舖比较细间🏠容纳到既人只系十个左右但店舖既环境都令人舒服放松✨仲要每一位店员都好友善热情,我地去做第二次已经认得我地🤣仲会倾一两句🍞𝙱𝚎𝚎𝚏 & 𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎$𝟼𝟾好少见 𝙲𝚊𝚏𝚎 会用肥牛做食材🤔加埋大量芝士既法式硬多士,意外地超好食✨✨肥牛煎得岩岩好好滑嫩🥰酱汁调味都超好,食起上嚟完全唔会觉得油腻,不过注意多士系比较硬𠮶只所以切起上嚟会有少少难度🤏🏻推荐!🍰原味巴斯克芝士蛋糕$𝟺𝟹食落好𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢🥰中间有芝士流心食落都吾会好腻,摆盘又靓食完主食喊返个呢个甜品简直一流👍🏻☕️𝚏𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎$𝟹𝟾咖啡味浓香🥰饮落好顺口,小小果香味拉花都好靓👍🏻🍵𝙷𝚘𝚓𝚒𝚌𝚑𝚊 𝚁𝚘𝚕𝚕 𝙲𝚊𝚔𝚎$𝟺𝟻卷蛋食落口好软熟,焙茶味都几浓蛋糕部分几挺身,中间既焙茶酱都好厚实同𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢,味道香浓又唔会好甜🥰推荐摆盘都好有心思☕️𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢$𝟺𝟼一上到黎就见到好靓嘅渐层😍咖啡冻得黎味道都好香浓,奶味香,系一杯满分既𝚍𝚒𝚛𝚝𝚢👍🏻
今日黎到呢间红砖水泥墙既 𝚌𝚊𝚏𝚎
虽然店舖比较细间🏠容纳到既人只系十个左右
但店舖既环境都令人舒服放松✨

🍞𝙱𝚎𝚎𝚏 & 𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎$𝟼𝟾

🍰原味巴斯克芝士蛋糕$𝟺𝟹
食落好𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢🥰中间有芝士流心
食落都吾会好腻,摆盘又靓
食完主食喊返个呢个甜品简直一流👍🏻

☕️𝚏𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎$𝟹𝟾
咖啡味浓香🥰饮落好顺口,小小果香味
拉花都好靓👍🏻

🍵𝙷𝚘𝚓𝚒𝚌𝚑𝚊 𝚁𝚘𝚕𝚕 𝙲𝚊𝚔𝚎$𝟺𝟻
卷蛋食落口好软熟,焙茶味都几浓
摆盘都好有心思

☕️𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢$𝟺𝟼