2017-05-28 83 浏览
早前同父母去呢间野度食午市,贪佢158+1可以食三个钟好抵咁其实笔者系荃湾人,咁都有时会见D食评话旺角放题几好几好,试过呢间之后又觉得好似同想像中唔太一样讲D好野先啦,其实158+1一位可以食3小时又真系好平,卡位都好阔,坐得好舒服D野食都系细细件好打意唔会令你好快饱食唔落其他野,呢点几好嘅!虽然母亲大人唔太喜欢咁样嘅做法,觉得孤寒左D不过本人觉得留多D胃试试唔同嘅食物都几好,见仁见智啦!D蟹籽好脆好正炸蚝都好食!但系其实午市就冇咩野可以食……而且去到见到人好少其实都明伏伏地加上Facebook冇update资料好误导性lor,本来以为有多春鱼同芒果布甸,为左满足母亲大人嘅口腹之欲先去到旺角。如果知道你地一早取消左其实留系荃湾区都OK啦天妇罗真系好唔得,唔脆兼炸粉好厚唔好味嘅……神秘气球甜品其实系啫喱,咭开个波四分五裂,食起黎好唔方便牛肉类感觉都唔soft,有少少难嚼其他就一般般不过不失啦!下次应该都唔会再考虑出荃湾区食放题,认真觉得旺角D都唔系出色好多咋嘛冇谓比多份车费啦

D野食都系细细件好打意
唔会令你好快饱食唔落其他野,呢点几好嘅!
虽然母亲大人唔太喜欢咁样嘅做法,觉得孤寒左D
不过本人觉得留多D胃试试唔同嘅食物都几好,见仁见智啦!
D蟹籽好脆好正
炸蚝都好食!

天妇罗真系好唔得,唔脆兼炸粉好厚
唔好味嘅……
神秘气球甜品其实系啫喱,咭开个波四分五裂,食起黎好唔方便
牛肉类感觉都唔soft,有少少难嚼
其他就一般般不过不失啦!

冇谓比多份车费啦