2021-12-19 731 浏览
今日黄昏时段想食少少野,去开太子𠮶头,见到呢间餐厅有型有格,就坐入去试吓啦。睇一睇个菜单,有午餐,晚餐仲有茶餐都有,仲有好多小食可以拣,选择算系多。由于要食晚饭嘅关系,所以都系拣下午茶黎食。最后拣咗一个士多啤梨杂莓法式多士👍🏻,加一杯flat white. 法式多士由于佢用酸种面包,口感好食,蜂蜜嘅比例都可以,生果系下午茶餐来讲算系慷慨,整体呢个法式多士系好食嘅。至于flat white😔. 大家有眼睇,我都唔想咁讲,但系佢个拉花,真系好似我哋去兴趣班自己拉出嚟咁,其实打开门口做生意,你唔俾返一啲专业小小嘅食品大家,你叫人点解要来呢度食。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食评分 : 5/10简评 : 幼稚园嘅拉花
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食
评分 : 5/10