2023-06-19 618 浏览
卖单要$105,有啲肉赤🥲想喺天后区揾嘢食,一定系行去电气道。呢间位于电气道同永兴街交界嘅越南餐厅细细间,装修有少许越南特色报置。叫咗个牛肉汤河加杯冻cappuccino。「牛肉汤河」都几大碗,食完都几饱下。汤底清甜,表面舖上九层㙮、芽菜同埋生洋葱,少量芫荽。牛肉有少少黐埋一旧,要用筷子整散牛肉唔会肥但系都唔鞋嘅,卖相一般。有一粒牛丸但系开一半,唔系特别好味。「Ice Cappuccino」咖啡系即磨,但系无想象中咁好饮,可能冻饮加冰沟淡咗?🧐 咖啡嘅味道偏酸,要成杯糖水倒入去先啱饮Overall 我觉得价钱偏贵,过咗lunch time 无套餐点,menu 选择少食物连埋咖啡我谂唔过20样嘢,咁少选择但系质素有啲不似预期。📍 星越 (天后)天后电气道118号地舖环境 :👍🏻👍🏻👍🏻CP值 :😋推荐度:😋回访 :🥲#食玩训 # 吃喝玩乐 #食好西 #体重上升 #随处吃 #吃货 #饿底 #辛苦揾嚟志在食 #打卡 #香港人 #饮饮食食 #pho #Vietnamfood #Coffee #food_fighter #foodiehk #foodie #eat #hungry
卖单要$105,有啲肉赤🥲

想喺天后区揾嘢食,一定系行去电气道。

叫咗个牛肉汤河加杯冻cappuccino。
「牛肉汤河」都几大碗,食完都几饱下。

「Ice Cappuccino」

📍 星越 (天后)
天后电气道118号地舖

环境 :👍🏻👍🏻👍🏻
CP值 :😋
推荐度:😋
回访 :🥲

#hungerforfood #tasty #yummy #fightforfood
牛肉汤河
牛肉汤河