2021-05-30 458 浏览
武汉肺炎搞到天下大乱,饮食业都好难挨,大家真系要多d出街食饭,帮手撑良心店~ 本来谂住嚟龙门食佢个下午茶放题, 点知阿姐话今日人多,唔得闲做放题, 咁算啦~ 照食其实食放题系迫自己食多d嘢, 一个正常人,食佢两个tea set 都真系好饱, 食放题只系等自己有个放肆嘅心态,其实真系差唔多钱我一向同鸡有不共戴天之仇,我紧系食鸡脾啦~ 佢个tea set其实都几好, 有两款嘢拣, 可以任你点配,实拣到啱食嘅嘢~ 我要咗卤水鸡脾配粟米碎蛋沙律, 个friend就要咗炸鸡脾配Q版焗肉酱意粉, 个卤水鸡脾好入味, 都好食, 个粟米碎蛋沙律就似什果沙律多d, 都几好食又大兜。茶记几十蚊嘢, 如果你当米芝莲餐厅咁食就死啦, 佢咪系一间正正常常嘅茶记~ 几十蚊食到咁饱,真系no complaint啦~ 支持呀!

支持呀!
卤水鸡脾配粟米碎蛋沙律