2023-01-02
📍 上环 Yakiniku Like听讲喺小毒毒计分表上面,一个人食饭嘅排名都相当高 - 我估加埋日式烧肉呢个 element 一定可以令难度系数再几何级数咁上升 📈其实我本人一向都唔抗拒自己食饭,有时甚至有啲钟意添 - 毕竟可以同自己相处同对话嘅时光系非常可贵架😉但啫系如果你想挑战但又唔知从何入手嘅话,我超级强推呢间一人食饭友善🍚得嚟又好食😋又好抵💰嘅Yakiniku Like🤩首先,一人一个炉系基本,加埋自助落单连俾钱,唔使惊要同侍应交流尴尬😅肉类系高质得嚟抵食 — 一个牛五花 100g 套餐连沙律连汤都唔使 $50 (但唔系啲「散收收」或者「肥淋淋」嘅肉🥩) 酱汁方面,八款摆晒喺度任你拣,非常大方😎听我讲,揾日嚟挑战吓啦!(记住早啲,有时都会大排长龙🐲)#其实自己一个食饭又有咩好怕㖞 #上环 #YakinikuLike #øhhejfoodie
酱汁方面,八款摆晒喺度任你拣,非常大方😎
听我讲,揾日嚟挑战吓啦!
(记住早啲,有时都会大排长龙🐲)