餐厅: 陽光美食屋
资讯:

2014-09-11 1394 浏览
呢段时间成日都在呢区活动!同一间食店都食到闷!同事话唔好睇呢间个样子简陋!食物都唔错!门口残旧招牌加零装修!贴满手写菜单!好有家庭式经营嘅感觉!当然门口可以泊车就最紧要!入到店内果然好简陋!放不成套的木枱木櫈就做生意!餐牌食物选择都多!本来想试扒餐!但唯一嘅女店员话只有杂扒!所以都系叫稳阵嘅星洲炒米!加热柠水!食物都好快上!星米卖相啊错,份量都唔细!米粉唔会碎湿湿,淡黄色,咖哩味道唔强!所以唔辣!配料都好多!蔬菜新鲜爽脆!尤其系芽菜!而且蔬菜比例上算多!所以口感丰富!虾仁有加工过!爽而无味!叉烧唔系切丝!系切粒!所以夹唔起!不过唔干烟韧!味道都唔错!整体都好味!热柠水正常!环境真系一般!服务都正常!因为我们无散纸,所以分开比,店员都无所谓!而好多街坊都来呢度食!

2014-09-10