2022-08-14 10 浏览
桂月 (深水埗)深水埗汝州街75号地舖晚市二人套餐428加一烟三文鱼无花果沙律沙律醋甜甜地,青瓜、小蕃茄、生菜、火箭菜、茄子🍆蔬菜颜色鲜绿,非常新鲜,食落索索声,烟三文鱼厚身,前菜来讲好开胃。精选厨师餐汤薯仔🥔忌廉汤忌廉酸酸地,每一啖都充满着薯仔蓉嘅质感,咕咕声咁饮,好快就清咗佢。香烤法国春鸡翠肉瓜、茄子🍆、小蕃茄、黄色腌瓜、西兰花🥦薯角作为薯菜,非常Juicy,烤烘得劲香,配茶都已经好吸引。烤春鸡锁汁技术超好,皮脆,肉质鲜嫩,咬落去肉汁爆发,超好食。黑松露杂菌意大利饭牛油味黑松露味劲浓,杂菌切得均匀,超健康,饭的特点就系外软内韧的感觉,香浓弹牙又creamy。厨师精选甜品🍮朱古力蛋糕🍰朱古力慕丝超级滑,系甜嘅朱古力🍫唔系苦㗎。士多啤梨蛋糕🍰蛋糕松软。云呢拿雪糕配面包脆脆,牛奶味劲浓。菠萝汁🍍苹果汁🍹果汁都系个人喜好,甜甜充满幸福感。
桂月 (深水埗)
深水埗汝州街75号地舖

香烤法国春鸡

黑松露杂菌意大利饭

厨师精选甜品🍮
朱古力蛋糕🍰
朱古力慕丝超级滑,系甜嘅朱古力🍫唔系苦㗎。
士多啤梨蛋糕🍰
蛋糕松软。
云呢拿雪糕配面包脆脆,牛奶味劲浓。

菠萝汁🍍
苹果汁🍹
果汁都系个人喜好,甜甜充满幸福感。