2018-11-13
如题如果你没有相当嘅英文水平,劝你唔好去呢间餐厅啦~ 得英文菜单,细细个就睇住电视Jamie Oliver 教煮𩠌,呢位英国嘅厨师竟然唔系煮英国菜而系煮意大利菜,最多见到佢个频道整架呢就系意粉啦~好啦~相信细细个就听过呢个名的我当然对呢间餐厅系有所期待啦~入到去嘅气氛系非常之好嘅灯光,同音乐唔会太声,灯光虽然偏暗,感觉上适合一班差唔多年纪嘅人呢去聚会或者聚餐嘅地方,例如:海外留学生伪ABC聚会...讲返菜色方面啦~老实讲呢一个人呢就食唔到好多嘢...但菜式方面pasta来讲都算小嘅选择...或者可能佢会转下meun定期,呢个我唔知啦~除左晚餐试过之外呢我午餐都有试过食嘅,所以呢个食评系两次去呢间餐厅食完之后嘅感觉嚟嘅~我觉得应该夜晚同晏昼来的感觉会好唔同啦~所以就分开咗两次唔同嘅时段入嚟呢间餐厅食嘢⋯咁最后都唔讲咁多啦就send番啲相上嚟俾大家睇返到底我食咗啲乜~