2015-03-05 1045 浏览
为左阻止大家中伏而写第一篇食评。大家如果去开呢头食甜品,周围冇位都唔好乱入呢间野 长话短说,真系得个睇字,装修都几令,但野食唔太得。一行四人其实都食饱饭,只系想吹多阵水先揾甜品食,Hesheeat太多人等,去左呢间食。(本身朋友话想食Hesheeat我唔知系咪行内舖头都要每人最少叫一样野,我入果时有留意,坐低先知要计人头落单⋯饱死都要叫4样野曲奇雪糕无曲奇味,炖蛋其实我以前冇点食过,但呢个口感似硬身既mousse。冇朱古力味,朋友话食到水味。大boss系呢个一口酥,我打呢篇野之前都睇其他人既食评,我再补充下,酥皮系酒楼d海鲜卷既皮  ,好大阵油"益"味,外皮微温。四人一放入口都你眼望我眼,似中式食品多过甜品,同埋d皮甩甩地,包得唔好。仲有一个心太软,我又系平时好少食,朋友话食开系外面脆脆地,呢个系软身d,配既3.6牛奶雪糕又系硬,冇奶味,比曲奇雪糕更差。 题外话,d黄色点点我觉得似罗拔臣哩喱粉开出嚟,唔知芒果雪花冰上面d芒果汁系咪呢d⋯总结:冇下次。
为左阻止大家中伏而写第一篇食评。
大家如果去开呢头食甜品,周围冇位都唔好乱入呢间野

长话短说,真系得个睇字,装修都几令,但野食唔太得。

蛋白炖蛋配曲奇雪糕

朱古力雪花冰

冇朱古力味,朋友话食到水味。
芒果一口酥

心太软配3.6牛奶雪糕

总结:冇下次。
2015-03-04
$48 (宵夜)