2010-11-17 1 浏览
同朋友响OR拣左好耐拣左呢度同4个朋友gathering, 卒之系好后悔好后悔, 因为真系超级难食. 系我咁耐以来食物最差既日本放题.'大虾'串烧: 好明显呢个系搞笑之作 我见到呢款串烧真系呆左 或者系我见识少 我未见过大虾串烧会系用雪藏虾饼, 即系—只卷成圆形既死虾黎烧啰. 仲要有个大字, 如果你觉得港币—蚊系大既话咪大啰牛肉串烧: 第一串分开上既牛串讲真系几好味, 但第二转再order既居然可以味道完全同第一串唔同味道 甜好多之外 重好多 总之就失望啦冬菇: okok 系因为其他太难食所以呢样叫ok蒜片烧牛肉粒: d牛肉唔知咩品种 近乎白色 得个un字 又系暖暖地咁 连d蒜片都冇味炸鸡软骨: d炸粉厚到完全可以将粒软骨隐藏, 高招刺身order左三文鱼, 赤贝, 螺, 甜虾等赤贝夹上手软赖赖咁, 除左唔新鲜冇咩其他原因螺OK甜虾睇落亦唔新鲜, 夹上手亦知好极有限, 细只, 软到差d夹唔起, 食落滑潺潺, 如果为左食d咁质海鲜搅到皮肤敏感真系唔抵tempura虾: 算啦 只虾系'枚'咁, 就算佢service好好再重新炸过一碟比我地都冇用, 因为跟本佢地既虾唔新鲜 炸一百只比我都冇用

牛肉串烧: 第一串分开上既牛串讲真系几好味, 但第二转再order既居然可以味道完全同第一串唔同味道 甜好多之外 重[火农]好多 总之就失望啦
冬菇: okok 系因为其他太难食所以呢样叫ok
炸鸡软骨: d炸粉厚到完全可以将粒软骨隐藏, 高招
刺身
order左三文鱼, 赤贝, 螺, 甜虾等
赤贝夹上手软赖赖咁, 除左唔新鲜冇咩其他原因
螺OK
tempura

甜品: 上甜品, 我明明见只杯里面系—堆cream, 但佢同我地讲系雪葩, 乜我地个样似未见过或者唔知雪葩系咩样咩?
座位OK舒服,但太近隔离台,咁桥又坐正响全餐厅最嘈个张台隔离, 四位著得光鲜, 但讲野好大声同粗鲁既女士.
好彩一开始时我地拣食两个钟而唔系冇时间限既$198,如果唔系蚀多$30加一,
不过食d咁既野真系$68都嫌多,而家要比$168再加一真系超唔抵,呢个价钱有好多地方做到又好食好多, 今次当买个教训, 同知道原来咁都可以开食肆. 日本食物新鲜好紧要, 材料新鲜都好难搅到唔好食,点解连咁基本既野都做唔到?
2010-11-15