2021-03-06 1011 浏览
⁑📌 俺流塩らーめん葵芳兴芳路223号新都会广场1楼117号舖•虽然呢一间主打系拉面,冇咩人留意佢嘅饭🍚但系其实佢啲饭都好出色架😚比起拉面嚟讲,亦都系一个更实惠嘅选择!•俺流叉烧饭💰45呢碗饭有两种烧叉烧,第一种就系经常喺拉面见到圆形𠮶只,而另一款呢就系切到细细粒好似烧腩仔咁嘅。两款都系新鲜烧好嘅,面头有焦香,仲有啲脆边添😳而叉烧嘅脂肪,烧到入口即溶,啲油香味会持续系口腔徘徊😈你可能会担心啲叉烧咁肥会唔会好快腻㗎👀?唔会!🙋🏻‍♀️因为佢碗饭仲搭配咗生嘅大蒜、葱,同埋有少少脆口嘅辣虾米酱添🦐,冇咁漏。呢个配搭亦都好和谐,因为佢哋各自嘅味道适中,唔会有一个抢晒戏,所以呢一碗饭我系大推嘅👍🏽 哈哈,不过因为啲葱同蒜,食完个口会有少少臭😂🎏推荐指数: 9.5/10•唐扬炸鸡饭💰45炸鸡嚟讲🍗,我觉得十分不错。首先,佢嘅分量十足,虽然得三至四旧炸鸡,但系佢啲炸鸡系大嚿都足以遮住成碗饭😲第二,炸鸡炸得非常香脆,调味亦都好足,同沙律酱好match!😋 呢碗饭同样都有搭配到大蒜、葱同埋辣嘅虾米酱,不过,唯一失色嘅地方系啲炸鸡实在太重口味啦,食完会好想饮水🚰🎏推荐指数: 8/10•🧮有加一服务费哦

📌 俺流塩らーめん

唐扬炸鸡饭

🧮有加一服务费哦
2021-02-22
等候时间
5 分钟 (堂食)
俺流叉烧饭
唐扬炸鸡饭