2023-11-15 346 浏览
最近唔系好想食饭,见到佢有例牌鸡南鸡,排完队去到点知话得半只卖,扣分☹️ 都等咗咁耐唔好意思唔叫,所以顶硬上叫咗个海南鸡饭$48。.睇相都睇到个饭啲色完全唔均匀,食落唔系每啖都有鸡油味。对于本身已经唔想食饭嘅我嚟讲,更加觉得好失望,有少少觉得浪费咗我嘅quota🙃.至于海南鸡方面只可以话佢不过不失,啲鸡唔算好滑,但又未至于好鞋。呢个价钱嚟讲都俾佢过关,如果再贵少少就一定唔会帮衬,因为附近有更加好嘅选择。呢个我之前都介绍过,有兴趣可以睇返~.酱料方面都系普普通通,唔算非常惊喜嘅味道,葱油就咁摆咗上去,亦都冇豉油跟,有啲觉得争紧少少。仲跟咗个汤,都系正正常常冇话非常特别。只可以话除非另一间海南鸡唔开,如果唔系应该唔会再帮衬🙈

外卖自取