2015-09-27
婚礼一生人一次,好多人都想拣间又平又靓。我谂平又靓系可以做到,但嚟openrice 当然系想知d 野好唔好食。Club One个名臭就上下网都知,但如果人地摆酒又边轮到你拣。乳猪,就已经肥糕多过肉好多。仲要一人分两旧,好明显砌唔够一只猪。炸蟹钳就好似咸水角咁上下size,未至于难食。但见到都唔知想点。瑶柱节瓜圃,两样野分开一旧节瓜加一pat 瑶柱汁,有少少瑶柱。瓜冇咩味,加埋汁都冇咩味,同埋有渣ge。条鱼比小菜size多少少,但d waitress 根本冇心机分,分到每人都有就成碟拎走,其实仲有肉o系碟。只鸡d 皮就咬唔开ge,炸子鸡suppose 系脆挂。个翅就碗大但份量少,有鸡汤味咁,但揾唔到翅o系边。个甜品就是但揾间酒楼饮茶ge甜品都好食过佢。主要系冇咩味,同埋俾人食到雪咗好耐咁。除咗野食之外,d staff 又唔够人又生手。相信都系炒散。我见到冇人写过食评,所以写呢篇俾大家参考下。
只鸡d 皮就咬唔开ge,炸子鸡suppose 系脆挂。
个翅就碗大但份量少,有鸡汤味咁,但揾唔到翅o系边。
我见到冇人写过食评,所以写呢篇俾大家参考下。