又到咗打工仔最唔钟意嘅星期一🥲 星期一真系特别颓, 好多嘢做, 又冇乜胃口, 本身谂住skip lunch, 但系最后都系决定去食个鳗鱼饭氹吓自己😆lunch set包左餐汤同埋沙律, 主菜, 同埋$40以下嘅饮品 (不过$40以下其实好似得两个选择: americano同埋唔知咩特浓牛奶latte😂)𠮶日嘅餐汤系蘑菇汤🍄🥣 有一粒粒嘅蘑菇, 唔系忌廉开粉𠮶只, 唔错👍🏻 沙律菜亦都非常新鲜🥗日式柚子酱汁令到个沙律更加开胃💓主菜我叫咗之前食过好好味嘅三层蒲烧鳗鱼滑蛋饭🥰🍱鳗鱼好厚肉好满足😚 滑蛋真系滑🍳 (唔系废话, 有啲滑蛋真系唔滑🙃) 饭亦都粒粒分明🍚整体真系觉得好好味😋 饮品叫咗flat white转oat milk☕️ 咖啡香浓❤️成个餐好丰富, 男仔正常食量应该都会几饱 我𠮶日叫咗少饭都食唔晒啲饭🙈食完即刻心情好返晒😆 一个礼拜食两次都唔过分🤣

主菜我叫咗之前食过好好味嘅三层蒲烧鳗鱼滑蛋饭🥰🍱

成个餐好丰富, 男仔正常食量应该都会几饱
我𠮶日叫咗少饭都食唔晒啲饭🙈
食完即刻心情好返晒😆 一个礼拜食两次都唔过分🤣